Водій з Луцька травмував в Тернополі 10-річну дівчинку

Опубліковано:
24 Жовтня, 2015 о 15:53

Не дотримавшись  безпечної дистанції, водій автомобіля «ФіатСкудо» допустив зіткнення з Жигулями. Як наслідок, десятирічна пасажирка  ВАЗ 21063 була госпіталізована до медичного закладу із черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

 



Дорожньо-транспортна пригода сталася у Тернополі, на проспекті Степана Бандери,  біля Збаразького кільця. Водій іномарки, житель Луцька, вочевидь, не зовсім добре орієнтуючись у чужому місті, через неуважність та недотримання безпечної дистанції в’їхав у Жигулі, якими керував 43-річний житель  обласного центру. На жаль, тернополянин  в салоні авто  був не один – на задньому сидінні перебувала його десятирічна донька. Саме туди прийшовся основний удар від зіткнення.

 

Карета швидкої доправила неповнолітню до обласної лікарні. У водіїв відібрано кров на аналіз вмісту алкоголю, автомобілі поміщені наарештмайданчик.

 

Розпочато досудове розслідування.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: