Водій, який мало не розрізав навпіл дівчину біля ринку, був п’яний

Опубліковано:
16 Квітня, 2015 о 10:00

Довгий час співробітники Державтоінспекції не хотіли реєструвати ДТП, що трапилось 15 квітня близько 16:30 години на перехресті вулиць Оболоня-Шептицького в Тернополі. Люди подейкували, мовляв, за кермом був не хто інший, як працівник міліції.

 



 

Втім, дану інформацію вже спростували в обласному управлінні МВС. Там кажуть, що винуватець ДТП жодного стосунку до правоохоронних органів немає.

 

За словами громадських активістів, які стали очевидцями аварії, автомобіль «Фольксваген Поло» ледь не перерізав дитину навпіл, коли в’їжав у поворот. Таким чином, дитина опинилася затисненою між машиною і продуктовим контейнером. Потерпілу госпіталізували в лікарню.

 

Правоохоронці кажуть, що дівчинка переходила дорогу у невстановленому місці – за 20 метрів від «зебри». Натомість, свідки стверджують – ДТП  можна було б уникнути, якби водій був тверезим, а так, те, що він був п’яний було помітно неозброєним оком і без експертиз.

 

З’ясувалося, що керував іномаркою Черній Віктор Анатолійович. Авто темно синього кольору з номерним знаком ВО2439АХ, яке скоїло наїзд на пішохода, зареєстровано на Дараненко Віталію Миколаївну.

 

Інформація, яка шириться інтернет-простором, про те, що за кермом автомобіля сидів працівник міліції, не відповідає дійсності. Водій, переконують міліціонери, в органах МВС не працює.

 

Правоохоронці пообіцяли провести об’єктивне розслідування інциденту. Причини ДТП встановлює слідство. Детальніше про аварію, її винуватця читайте завтра. 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринок, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: