Водій «під кайфом» роз’їхав хлопця, в якого скоро мало бути весілля

Опубліковано:
4 Липня, 2016 о 21:23

У Тернополі біля Збаразького КП сталася страшна трагедія. Молода пара, яка нещодавно у РАГсі вступила у громадянський шлюб, а 6 серпня хотіла взяти шлюб церковний – поверталася із села до Тернополя. По дорозі між ними сталася суперечка, вони зупинили свій автомобіль, за кермом якого була жінка і чоловік вийшов з машини. Дружина поїхала, а чоловік зателефонував до брата, аби той за ним приїхав, і поки чекав – переходив дорогу і на нього наїхав “Mercedes -bents”. Пішохід загинув на місці. Дружині ж подзвонили і розповіли, що сталося, але вона у це не повірила, доки не приїхала і не побачила біду на власні очі.

 



Патрульна поліція Тернополя повідомляє, що водій був у стані наркотичного сп’яніння, його уже шість разів затримували за кермування у такому стані та накладали адміністративну відповідальність. Наразі для водія правоохоронці обирають міру покарання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: