Власний туалет, ТВ, 2 пари тапочок: фото нового шикарного вагона від Укрзалізниці

Опубліковано:
15 Жовтня, 2016 о 11:19

“Укрзалізниця” запустила новий пасажирський вагон класу люкс на маршруті Київ-Ужгород, де у кожному купе є навіть окремий туалет.

 



Про це на своїй сторінці у Facebook написав депутат Фастівської міськради Валерій Довгопол.

 

Він розповів, що у кожному із шести двомісних купе є широке розкладне двоспальне ліжко, яке трансформується у диван, відкидна верхня полиця, столик-трансформер, шафа для одягу із вбудованим невеликим сейфом для цінних речей, 4 невеликі вбудовані полички для дрібних речей із дверцятами, індивідуальний вимикач електричного підігріву в купе, телевізор із DVD і USB-флеш-плеєром, індивідуальні регулятори яскравості світильників, радіо тощо.

 

Індивідуальний санвузол у кожному купе: умивальник, душ і біотуалет (ніяких неприємних запахів не чути, тому що змиває водою із ароматизатором). Комплектація купе: 2 пари одноразових капців, мило, гель для душу, косметичний набір, одноразові зубні щітки, гребінець, набір для шиття, освіжувач повітря, серветки, папір. Ну і, звичайно, розетки і в купе, і в санвузлі, – зазначив Довгопол.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: