Вкрадене Януковичем може повернути НАБУ

Опубліковано:
25 Липня, 2016 о 11:34

Повернення в український бюджет вкрадених Януковичом грошей очікують від Національного антикорупційного бюро. Так заявила парламентська фракція «Народного фронту». Представник цієї фракції Роман Заставний повідомив, народні обранці звернулися до Генпрокурора Юрія Луценка, щоб він передав НАБУ справу щодо 40 млрд.грн., вкрадених попереднім президентом.

 



«Зараз НАБУ отримало кредит довіри від парламенту, який підтримав його створення. Також Верховна Рада виділила 500 млн.грн. на фінансування цього органу по боротьбі з корупцією. Отож сьогодні Антикорупційне бюро має шанс показати, що це було зроблено не даремно», – зазначає Роман Заставний.

 

Злочинною бездіяльністю в «Народному фронті» вважають, що у парламенті так і не назбиралося голосів за закон про спецконфіскацію майна Януковича. Адже ці кошти запланували виділити на обороноздатність держави, соціальні виплати, реформування Нацполіції тощо.

 

Як наголосив Роман Заставний, в цьому питанні цінна кожна хвилина. Адже якщо гроші не направити в держбюджет, їх розблокують та повернуть екс-президенту. Сьогодні ці 40 млрд.грн. зберігаються на рахунках «Ощадбанку» та «Укрексімбанку».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: