Військовий: “200 гривень донатів на місяць — це не виправдання, щоб чекати від інших виконання всієї роботи”

Опубліковано:
19 Жовтня, 2024 о 08:15
Військовий: "200 гривень донатів на місяць — це не виправдання, щоб чекати від інших виконання всієї роботи"
Артилерія на війні. Фото ілюстративне.

Він наголосив, що в українців було достатньо часу, аби визначитися, потрібна їм Україна, чи ні. 

Військовий ЗСУ Олег “Палич” Давидюк, який нині працює в одному з ТЦК Миколаєва, назвав неправильною позицію деяких людей, які донатять на українську армію по 200 гривень за місяць і хочуть, аби за них виконали усю “чорну” роботу. В інтерв’ю “Суспільному” він наголосив, що у громадян було понад 2,5 роки повномасштабної війни, аби визначитися, потрібна їм Україна, чи ні.



“І сидіти чекати, щоб за тебе хтось зробив “чорну” роботу, а ти потім весь такий гарненький сидів і казав, що донатив 200 гривень на місяць. Це болюче питання”, — зауважує “Палич”.

Він розповів також про свій бойовий досвід. Коли у 2022-му розпочався контрнаступ ЗСУ у Харківській області, то військові вважали, що росіян вдасться добити до кінця року. Та для більшого успіху операції захисникам не вистачило озброєння та техніки.

“Коли ти йдеш, а ворог сам відступає, це так мотивує, хочеться наздоганяти і наздоганяти. Не додавили. Ми на той час, наш підрозділ, наскільки я памʼятаю, підходили до Кремінної майже на півтора кілометра, — згадує він. — Якби на той час була та техніка, що є зараз, можливо, і війни б вже не було. Все повинно бути в потрібний час”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: ZN.UA
Теги: #війна
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: