Військова з Тернопільщини отримала нагороду від Головнокомандувача ЗСУ

Опубліковано:
24 Квітня, 2024 о 15:53

Військова з Тернопільщини Тетяна Ліщинська отримала нагороду від Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського. Бійчиня – з міста Теребовля. Світлиною відзнаки Тетяна поділилася у соцмережі та написала: «Служу Українському народові»!

З отриманням нагороди військову привітали у соцмережі працівники Теребволянської спеціалізованої школи-ліцею, де навчалася Тетяна:



“Щиро вітаємо Тетяну Богданівну із нагородою. Бажаємо сили, віри, Перемоги! Дякуємо кожному і кожній хто нас захищає! Все буде Україна!”, – йдеться у дописі групи.

Нагрудний знак «Хрест Військова честь» вручають особам сержантського й старшинського та офіцерського складу ЗСУ. Нагороджують таким знаком за значний особистий внесок у розвиток сектора національної безпеки й оборони, розбудову ЗСУ, становлення і підвищення бойового потенціалу видів, родів військ ЗСУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #війна, #нагорода, #Сирський, #Тетяна Ліщинська
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: