Військовий з Вишнівця пожертвував усі свої заощадження на побудову каплиці

Опубліковано:
14 Серпня, 2015 о 12:40

Нещодавно у Вишнівці освятили капличку ікони Божої Матері Почаївської, яку навпроти своєї хати збудував місцевий мешканець, старшина 80-ї аеромобільної бригади Олег Шаповал. Щоб спорудити каплицб чоловік протягом року заощаджував кошти, які протягом року отримував під час служби у Збройних Силах України.

 



 

Вулиця, на якій стоїть капличка, називається Почаївською. Саме цією дорогою прочани їдуть та ідуть на прощу до Лаври. Олег Шаповал присвятив новозбудовану на честь Божої Матері святиню пам’яті про всіх молодих людей, які загинули трагічно, в тому числі і в бойових діях на сході країни. Чоловік був активним учасником Революції Гідності, а згодом – так званої «Антитерористичної операції» на Луганщині. Задум збудувати каплицю у нього виник давно, однак втілити його вдалося лише зараз. У планах у Олега Шаповала – спорудити і стелу героям Небесної сотні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: