Вітання з 33-ю річницею Незалежності України від ТНПУ імені Володимира Гнатюка

Опубліковано:
24 Серпня, 2024 о 14:14

Шановна університетська спільното Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка!

Щиро вітаємо вас із 33-ю річницею Незалежності України!



Цей день нагадує нам про те, якою дорогою ціною наш народ здобув право на життя на своїй землі. Незалежність – це не лише юридичний статус, а й моральна відповідальність кожного з нас перед майбутніми поколіннями. Ми продовжуємо боротися за свою свободу, за можливість жити в мирі, творити, навчатися та працювати в рідній країні. І в цій боротьбі нас надихає сила духу Захисників, багато з яких є вихідцями з нашого університету.

Відчуваємо глибоку вдячність до тих, хто сьогодні боронить нашу незалежність на фронті. Також дякуємо тим, хто невтомно працює в тилу, зокрема у Волонтерському центрі при університеті, а також нашим науковцям, які підносять ім’я України на нові рівні у світі. Усі ви – об’єднані спільною позицією, метою і вірою, яка є основою нашої роботи. Ваша праця – це не лише вклад у майбутнє нашої держави, але й свідчення єдності та спільної відповідальності за її відбудову та процвітання.

Бажаємо всім вам міцного здоров’я, незламної віри у Перемогу, миру та добробуту. Нехай цей день пробуджує нові мрії і високі цілі заради України!

Слава Україні!
Героям слава!

Ректорат ТНПУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вітання, #День Незалежності України, #ТНПУ
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: