Павло Жебрівський
Павло Жебрівський

Громадський діяч, Президент військово-цивільної спілки "Бойове Братерство України"

Павло Жебрівський
Павло Жебрівський.

В добу глобалізації світу та час війни з московським улусом, ми мусимо бути уважними, у тому числі й до виборів влади у нашого найбільшого партнера – США.

На минулому тижні було проведено 136 опитувань по різним штатам, які засвідчили перевагу 49/46 у рейтингових відсотках та перевагу «+6» по виборщикам на користь кандидата від демократів Камали Гарріс. Її партнер-кандидат на посаду віцепрезидента США Велс став їй доречною опорою. Він 6 разів обирався до Конгресу і 2 рази на посаду губернатора штату. З 2022 року – він Голова асоціації губернаторів-демократів, що говорить само за себе.



Вибором і пропозицією від Трампа – кандидата від сьогоднішніх республіканців, на посаду віце-президента став сенатор Венс. Він лише два роки тому публічно називав Трампа фашистом у своїх публічних інтервʼю. Та ще – Венс має одну особливість – до своїх 39 років він 5 разів змінював своє імʼя. Він категоричний противник надання допомоги Україні. І це разом також говорить само за себе.

Дуже цікаву сентенцію проголосила колишня багаторазова спікерка Конгресу Ненсі Пелоссі – «зараз маємо перехідний період, люди обиратимуть емоції, якими будуть пояснені політичні програми і погляди».

Фраза звучала камертоном у сьогоднішньому інформаційному бидламі. Тобто, після «смартофнізаціі» населення світу в т.ч. і в США, поступово еліти повертатимуться від інформаційного мотлоху до цінностей і сенсів. Пелоссі стала зачинателем такого повернення у демократів. Вона однозначно переможе і на виборах до Конгресу по своєму округу незважаючи на свій яскравий вік (1940 р.н.). Вона з ясним розумом і сильним духом стає окрасою партійних виборів у Конгрес.

ЇЇ візаві від республіканців стає Ліз Чейні, екс – конгресвумен та донька віце-президента США у час Буша-молодшого – Діка Чейні. Вона на праймеріз перемогли на «республіканському окрузі» та заявила, що має намір очолити фракцію в конгресі і повернути партію від популізму Трампа до консерватизму і цінностей правдешнього республіканізму.

Тобто, нинішні вибори в США є перехідним періодом по поверненню американського народу від шоу популістів до відповідальності за майбутнє. Можна говорити про процес політичного одужання.

На жаль, на виборах в США дуже обнадійливого кандидата саме для України немає. Хоча звʼязка Гаріс – Велс, на мій погляд, є для нас неспівмірно кращою, передбачуванішою, бо можливий прихід до влади циніків Трампа-Венса – це завідомо, як мінімум, зменшення допомоги Україні і повний кавардак у світовій політиці (хоча б вихід США із НАТО).

Окремо прогнозуватиму, що мабуть поразка на виборах Трампа – це поразка цілого ряду політиків його типу – Нетаньягу, Орбана, Фіцо і Зе-Єрмака. Не можуть пройдисвіти, які з допомогою маніпуляцій і «смартофонізаціі» були обрані на найвищі посади, визначати долю країн і націй. Хуцпа, цинізм, безпардонність, невігластво протермінованого Зе дуже подібна до поведінкової моделі Трампа, на якому штампа немає де ставити.

Вчорашня «пресуха» протермінованого з оголошенням: «Татаров з Малюком вбивали на вулицях Києва в лютому 2022 році чеченців» вказує на те, що блазень може вийти з 95-го кварталу, а квартал з нього – ніколи. Так видається, що він переконаний, що проти кацапів бʼються не Сили оборони України і не пасіонарна частина Української нації, а лише він і його 5-6 менеджерів. З такими підходами очільників наші сподівання на Перемогу можуть перенестись у далечінь. Він сам не вірить у неї, і тим паче, не знає шляху її досягнення. Чим скоріше ми розпочнемо своє «одужання» і позбудемось мороку його «слуг», тим скоріше буде Перемога.

Зрозуміло, що виборів швидко не буде.

Через це – формуємо тотальне несприйняття дій протермінованого і вимагаємо формування Уряду Воєнного Часу, який має обʼєднати Націю, перевести країну на воєнні рейки, подолали безлад в державному управлінні, створити умови повернення українців з закордону, перезапустити відносини з міжнародними партнерами.

Приєднуйтесь до Бойового Братерства України – і разом сформуємо Уряд Воєнного Часу і наведемо лад в державі.

Тоді Переможемо.

Павло Жебрівський

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блог, #павло жебрівський
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: