Віндсерфінгістка з Тернополя хоче виступати під прапором Росії

Опубліковано:
24 Лютого, 2015 о 09:06

Кримські віндсерфінгісти Ольга Масливець та її чоловік Маским Оберемко бажають виступати за Росію. Про це Масливець сказала в інтерв`ю Крим Медіа.

 



“Були регати, в яких я брала участь заради себе. Приміром, на чемпіонаті Європи в червні я виступала під білим прапором. Спочатку Україна категорично відмовлялася мене відпускати, хоча останні два роки нас не фінансували. Проте Міжнародна федерація вітрильного спорту прийняла рішення, щоб я і Максим Оберемко змогли виступати за Росію на усіх змаганнях.

 

Питання досі не вирішене через те, що Україна вимагає 100 тисяч євро. Це пояснюється тим, що саме цю суму українська федерація нібито витратила на мене за останні чотири-шість років”, – цитує Масливець Телеграф.

Нагадаємо, що Ольга Маслівець народилася та проживала в Тернополі, неодноразово представляла Україну на міжнародних змаганнях.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #масливець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: