Календарна весна не за горами. А дивлячись на погоду за вікном здається, що вона вже настала. З потеплінням та весяним сонцем приходить час змінювати свій гардероб. Фахівці у сфері моди вже встигли підготувати власні рекомендації з приводу того, що буде модно навесні 2016.

 



Модними дизайнерами прийнято рішення залишити яскраві кислотні кольори в минулому сезоні і зупинитися на більш стриманих, але не менш цікавих, відтінках. У весняно-літньому сезоні 2016 на піку популярності будуть всілякі відтінки таких кольорів: пастельні рожеві і блакитні, а також актуальними залшаються бірюза, бордо та лілові відтінки. Цього річний весняний гардероб  –  поєднання ніжності й елегантності.

 

Вже не один сезон в індустрії моди простежується лаконічний стиль — мінімалізм. Величезна кількість брендів відмовляються від показної насиченості, яскравою мішури і «надмірностей». Найвідоміші дизайнери віддають перевагу одягу, пошитому зі смаком, який виглядає просто, але стильно. Даний напрямок не має строгих обмежень. Вбрання відрізняються відсутністю обробки, простим кроєм, якісними матеріалами. У тренді – поєднування непоєднуваних тканин – наприклад мережива і грубої в’язки, а ткож багатошаровість. Акцент – на цікаві деталі та аксесуари, приміром біжутерія, сумка або рукавички. У тренді поєднання спортивних аксесуарів та атрибутів з елегантними шпильками, спідницями, жіночними сукнями.

 

Для прогулянок по місту, магазинах стилісти рекомендують використовувати сукні з льону, ситцю, а також джинсові сарафани, наряди в стилі сафарі. В’язані моделі можна доповнити спортивною атрибутикою. Сукні 2016 — це прямий силует, проста форма, довжина до й нижче коліна, міні, максі. Як вважають фахівці, навіть такі екземпляри дозволяють підкреслити всю красу жіночого тіла. У колекціях багатьох модельєрів буде задіяне драпірування, яке привертає увагу до певних частин тіла і виглядає дуже ефектно. Модними цьому році є сукні з геометричним принтом, візерунками з квітів, ромбів, квадратів і смужок.

 

Головні тенденції і фасони, в яких виконані модні жіночі пальто цього весняного сезону, –  довжина до колін, вільний крій, змішування стилів, теплі і м’які відтінки. Вже зараз на подіумах можна побачити круглі і трапеціоподібні силует пальт. Актуальний також стиль Гранж і моделі зі шкіри. А модні прямі моделі допоможуть багатьом жінкам приховати недоліки фігури.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: