Віктор Павлік відреагував на плагіат Beyonce пропозицією заспівати дуетом

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 12:23

Екс-учасник шоу «Голос країни» Андрій Лучанко зауважив плагіат серед зірок шоу-бізнесу. Причому, як не дивно, «злодієм» виявилася Бейонсе, і «вкрала» вона у Віктора Павліка. На цю новину Віктор тут же звернув увагу.

 



Днями Андрій Лучанко написав на своїй сторінці соціальної мережі пост про те, що Бейонсе скористалася готовою ідеєю нашого українського виконавця. Її кліпмейкер створив кліп, дуже схожий на відео Віктора Павлика. Цікаво, що дійсно кліп українського виконавця на пісню «Місто зеленого кольору» вийшов на рік раніше, ніж кліп Бейонсе на пісню «Naughty Boy».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Beyonce звинуватили у крадіжці ідеї співака Віктора Павліка

 

Андрій звинуватив зірку світового масштабу в плагіаті, написавши: «Шановна мадам … Beyonce … Вам хтось взагалі говорив, що красти ідеї негарно? Ви, в принципі, стежте за творчістю Віктора Павлика ?! А погано, що не стежите! Тому що, якщо б стежили, то знали б, що «новаторська» ідея вашого кліпу давно була відома нам, українцям! Ось потім не потрібно розповідати, хто моду диктує».

 

Кліп Бейонсе “Naughty Boy”

 

Дивно, але сам Павлик не настільки скептично поставився до такого жесту Бейонсе. Навпаки, артист вирішив зв’язатися з співачкою, щоб запропонувати спільну роботу: “Мене ця “крадіжка” надихнула. Ми шукаємо зараз можливість запропонувати Бейонсе дует. Добре, що в світі музики люди не малюють кордону, і неважливо, що ми в Україні, а Бейонсе в Штатах. Співак співака чує здалеку. Я думаю, це стало б знаковою подією для всієї України”

 

Кліп Віктора Павліка “Город зеленого цвета”

 

Так, що цілком ймовірно, що світ скоро почує українсько-американський дует.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: