Викрито цілу систему ботів та фейків, що працюють на Надала (Фото)

Опубліковано:
23 Травня, 2015 о 11:01

Все місто досі шоковане подіями вівторка, але махінатори не втрачають час. Під новинами про події в міській раді з’являються однакові коментарі із однакових адрес на захист пана Сергія.

 



Тепер боти Надала дісталися і соціальних мереж. Ось такі коментарі можна зустріти в найбільшій інтернет-спільноті міста «Від Тарнополя до Тернополя».

 

fff

 

Здавалося б, все добре, просто люди обожнюють свого мера та вдячні йому. Але якщо копнути глибше, стає зрозуміло, що не все так просто. Пахне смаженим, друзі!

 

По-перше, всі сторінки підписані на одну і ту ж спільноту, що часто та тільки схвально пише про діяльність мерії — https://vk.com/public93882366.

 

По-друге, на сторінках мало фотографій, низька активність. Але чим далі, тим цікавіше…

 

Тепер погляньте на дату створення усіх сторінок (вистачити час створення можна дуже легко через додатки в соціальній мережі). Всі вони створені два тижні тому, отже пан Надал ще тоді почав готуватися до операції з «промивання мізків».

 

 

Тексти коментарів доволі лояльні, тобто одразу розпізнати фейк важко.Це і вводить в оману людей, здається, підтримка Надала — масова.

А ось з технічної сторони, система кульгає. Не відбувається ні зміна IP, ні зміна електронних адрес.

 

Уже зараз керівництво спільноти «Від Тарнополя до Тернополя» забанило надалівських ботів. Якщо ви потрапляєте на сумнівних осіб в мережі, пишіть нам, або одразу модераторам спільнот!

 

Час все розставить на свої місця, згодом побачимо, чи легко обдурити тернополян, і наскільки просто у них спрацює стадний інстинкт…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: