Викладач Кременецької академії стверджує що її студентів "завалили" на іспитах

Опубліковано:
23 Червня, 2016 о 11:54

Лідія Макаренко-Іванюта, викладач у КОГПА стверджує, що поки вона перебуває у відпустці її студентам умисне занизили оцінки.

 



Керівництво Кременецької академії мене достати не може, то вирішили на студентах зігнати злість. Сьогодні був іспит з предмету який я читаю – історія зарубіжної музики. Я зараз у відпустці, бо моєму чоловіку, який воює в зоні АТО дали відпустку, по законодавству мені також надали відпустку і тому екзамен приймали інші люди. Хоча я просила поставити мені іспит раніше, щоб мати можливість його прийняти до відпустки. На екзамені навмисно сильно занизили оцінки чим багатьох позбавили стипендії!!! Безсовісно так поступати із студентами які не можуть за себе постояти. У журналі виставлені всі поточні оцінки, ІНДЗ та результати електронних тестів (комп’ютер не обманеш)! Чому результати іспиту такі жахливі, мені і так ясно! Але, є але! Іспит, при всій повазі, приймав не викладач, а тільки один асистент! Студентам не було проведено консультацію перед іспитом! На екзамені не було музичної вікторинини до якої студенти готувались! Не було враховано поточні оцінки та ін.. Я маю копії всіх журналів, ще не вирішила чи варто їх оприлюднити! – повідомила Лідія Макаренко на своїй сторінці у facebook.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В одному з вишів Тернопільщини виявили “мертві душі”

Тест на корумпованість: у Кременецькій педагогічній  академії – перевірка

На Тернопільщині в академії скандал через пости викладача в соцмережах

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: