Відома тернопільська письменниця несподівано відкрила у собі талант художниці

Опубліковано:
4 Червня, 2016 о 19:25

Приємною несподіванкою для відвідувачів виставки «Духовність, відображена у мистецтві», яка віднедавна експонується у ТНЕУ, стала робота відомої у нашому краї письменниці і журналістки Марії Баліцької з опоетизованою духовною назвою « Вірую – в прекраснім наяву до нас Господь приходить Всюдисущий». Це перший її твір… на полотні. Творець обдарував Марію багатьма талантами: пише духовну поезію, книги для дітей і дорослих, оповідання, романи.

 



І раптом… так і хочеться написати – замалювала. Спочатку олівцем, а незабаром до рук «попросився» пензлик. До слова. Її поезія особлива – співана душею, через те легко лягає на музичне тло. Марія Баліцька авторка численного творчого доробку. Окремі вірші увійшли до шкільної програми і школярики залюбки їх читають. Свої творіння вона ще нікому не показувала, адже вони – як діти, як найсокровенніше, що може бути на денці душі. Іноді так буває. Лелієш якусь таємницю від світу, аби той не сполохав. У її малюнках дуже багато світла, кольорових барв, неба і… птахів. Так і хочеться мовити: розкрилилась Маріїна душа. Заспівала. Направду, ця незбагненна жінка співала на відкритті вищезгаданої виставки. Хіба не диво?

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: