Відкриття політичного сезону 2015 у Тернополі (Соціологія)

Опубліковано:
12 Жовтня, 2015 о 07:54

Молода політична сила, що вперше бере участь у виборах – «Громадський рух «Народний контроль» упевнено долає 5% бар’єр на місцевих виборах.

 



За даними дослідження щодо електоральних уподобань тернополян, проведеного Центром з інформаційних проблем територій НАН України  з 29 вересня по 1 жовтня 2015 року у м. Тернополі, за представників партії «ГР «Народний контроль» віддали б свої голоси 9,4% тернополян (за даними http://cipt.org.ua/2015/10/06/rezultaty-opytuvannya-u-misti-ternopoli-schodo-pidtrymky-politychnyh-partij/).

 

Активісти партії упевнені у тому, що отримають належну підтримку виборців 25 жовтня, оскільки «Народний контроль» є партією новою політичної якості. «Народний контроль» позиціонує себе як відкрита платформа для об’єднання активних громадських організацій, активістів, волонтерів, учасників АТО, людей, які повинні бути максимально представлені у владі, самоврядуванні».

 

Нагадуємо,  «Народний контроль» зареєстрував 43 кандидати в депутати до Тернопільської міської та 65 кандидатів – до обласної ради на всіх виборчих округах. Перший номер у списку «Народного контролю» до міської  ради – Володимир Бліхар, до обласної ради – Володимир Болєщук. Кандидат на посаду Тернопільського міського голови – Володимир Бліхар.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: