Відкритий лист начальнику кременецької поліції від Максима Рашпіля

Опубліковано:
16 Червня, 2016 о 00:35

Вельми неповажний начальнику поліції, шлю вам своє вітанячко! Наш журналістський колектив, що при газеті «Кременецький вісник- с» в останнє попереджає вас і застерігає припинити тиск на газету і перешкоджати у її діяльності. Ми маємо на увазі, щоб ви суто займалися поліцейськими справами, а не писали пасквілі в департамент обласної юстиції про закриття газети. Марні потуги надірвети пупа. І не показуйте своєї профанації у журналістиці на всю область.

 



 

Не вмішуйтеся в справи газети. Вам є чим займатися: розкривайте корупційні схеми кременецьких аферистів, які дерибанять державні кошти, земельні ділянки, торгують наркотою, приймають на роботу кременчан без трудових книжок, видають зарплату у конвертах та багато, багато інших справ. Але де ви тим будете займатися, як ви самі, як розписав в інтернеті Б. Павлюкевич, сприяєте і кришуєте всі ті неподобства. Реформа ніби проходить, а нічого у вашій роботі не змінилося тільки перефразували слова міліція на поліцію. Догоджаєте народній раді, щоб при атестації не замочили. Замість того, щоб зайнятися махінаціями «Чабана», шастаєте по кіосках і вимагаєте якоїсь ліцензії на продаж Вісника Треба вам зайти в інтернет на сторінку « Пошлячки Кременця + 16» і його закрити, щоб не деградував малолітніх, не розбещував їх. Своїми діями не доросли до такої поважної і відповідальної посади.

Поліція повинна співпрацювати з газетою, а не намагатися її закривати. Газета публікує матеріали про корупціонерів, а ви не реагуєте на них. Надіємося, що в скорому часі отримаємо від поліції відповідь на ті публікації, які скерував вам прокурор для реагування.

Неповажний начальнику, просимо вас на майбутнє направляти запити у письмовій формі редактору, а не телефоном. Де в чому ви січете, бо знаєте, якщо надішлете запит у письмовій формі, то це буде доказом, що ви вмішуєтеся в роботу газети і перешкоджаєте в діяльності журналістському колективу, який працює на громадських засадах. В нас знайдеться, якщо на те піде, багато доказів, що ваша поліція вмішується у журналістські справи. Доводимо до вашого відома, що з нашою газетою співпрацює десять членів Національної спілки журналістів України.

І на останок наша вам порада – не заривайтеся із журналістами. Краще налагодіть з ними співпрацю, а не з Волошинами і їм подібними. Чекаємо на відповідь і вашу реакцію на наші публікації.

Якщо ви не зреагуєте на наші публікації, то ми вимушені будемо провести своє журналістське розслідування із залученням журналістів центральних газет.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: