Велика загадка маленької шоколадки

Опубліковано:
22 Липня, 2024 о 16:13
Roshen
Roshen.

Коли вам дадуть цукерку чи, як в даному випадку, шоколадку, годиться подякувати. А вже після цього її можна й з’їсти (якщо ви, звісно, любите такі ласощі). А перш ніж з’їсти, її треба звільнити від обгортки. Коли ж ви це зробите, то можете мимоволі звернути увагу на цю обгортку. Хоча іноді вона може привернути оту саму  увагу ще до того як ви її розгорнете…

На презентовану мені чи то вафельку з тоненькою шоколадною оболонкою, чи шоколадку з вафельною начинкою я звернув увагу передусім через напис англійською “Lazy Cow” (лінива корова) поруч з симпатичною коров’ячою мордочкою – наче з якогось “мультика”. Угорі над Lazy Cow дрібнішим шрифтом було виведене знайоме Roshen. “Мабуть, якийсь експортний варіант” – подумав я й перевернув дарунок на інший бік. Там була та сама корівка, однак з написом “Сливки ленивки”. Варіант мякший, ніж трохи грубувата “лінива корова” (який можна витлумачити як завгодно), але…чому російською? Втім, поряд, у маленькому кружечку, є й напис українською “молочні вершки”, однак його можна прочитати, лише вдягнувши окуляри, або взявши  лупу.



>Хм…це що – вітання від колишньої Липецької кондитерської фабрики, якою опоненти тривалий час (і мабуть, небезпідставно), докоряли Порошенку? Можливо, ці “Сливки ленивки” досі споживають десь в Курську, Калузі, Новгороді, тому ж Липецьку…. Проте  якщо це не відлуння колишнього бізнесу в росії, то як це розуміти, Петре Олексійовичу? Тим більше – після вашого гучного “Прощай, немытая россия…”, орієнтації на Європу і постійного перебування в іпостасі щирого патріота, який “денно і нощно” лише те й робить, що турбується про нужди й потреби наших вояків? З орієнтацією на Європу більш-менш зрозуміло напис Lazy Cow цьому сприятиме. Але  яким чином в нинішній час і в нинішній ситуації  в Тернополі гуляють в торговій мережі оті “Сливки наливки”, які може прочитати й пенсіонер і з мікроскопічним “молочні вершки”, які годі прочитати неозброєним чимось з доволі сильним збільшенням?

Довго роздумував над цим – настільки довго, що в кімнату увійшла моя маленька родичка. Їй я й віддав оту шоколадку-загадку – попередньо сфотографувавши її…

Ігор Дуда

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігор дуда, #рошен, #Шоколадка
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: