Щонайменше шість велосипедів поцупив злодій, якого впіймали  тернопільські правоохоронці. Як вивилось, він ще й обікрав 2 квартири.

 



Більшість викрадених велосипедів власники залишали вночі у під’їздах та на сходових клітках, прикріплені до перил  тросами безпеки. Злочинець використовував спеціальні кусачки, що дозволяли швидко перерізати будь-який велозамок. Крадієм виявився раніше судимий житель Кременеччини. Останнім часом він проживав у Тернополі. Він у скоєному зізнався. Крадені велосипеди збував у різних ломбардах, а гроші, що отримував за них, витрачав на власні потреби. 

 

Під час слідчо-оперативних дій правоохоронці  встановили його причетність ще й до двох квартирних крадіжок. В одну новобудову злодій проник, розбивши вікно. Поцупив електроінструменти та інші цінні речі. З іншого приміщення викрав шини, газонокосарку та велосипед. Усе це він збув у ломбардах. Зловмиснику загрожує кримінальна відповідальність.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: