Вчора освятили новозбудовану Церкву Різдва Пресвятої Богородиці в Тернополі

Опубліковано:
21 Вересня, 2015 о 09:43

20 вересня відбулося освячення церкви Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ. На подію прийшло чимало тернополян. Спільну молитву та Архирейську Святу Літургію очолив архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій Семенюк, який подякував Сергію Надалу за допомогу та підтримку у будівництві храму та вручив очільнику Тернополя подячну грамоту.

 



«Нехай Всемилостивий Господь, Податаль безчисленних щедрот, сторицею воздасть Вам за Ваші старання та допомогу. Хай Бог укріпляє, щоб Ви і надалі творили добро на славу Божу, на процвітання нашої Церкви і українського народу», – йдеться у подяці.

 

Міський голова від імені Тернопільської міської ради і всієї громади міста привітав усіх присутніх із цим великим днем та побажав розвитку церковній громаді, здоров’я усім присутнім та плідної духовної праці в місті.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: