Вчора на масиві «Дружба» в Тернополі зіткнулись Toyota і Mercedes (ФОТО)

Опубліковано:
13 Березня, 2015 о 16:00

У Тернополі неподалік «Берегині» сьогодні, 12 березня, зіткнулось дві автівки – Toyota і Mercedes. Обставини зіткнення – ще встановлюються.

 



Як повідомляли місцеві Інтернет-ЗМІ, аварія трапилась близько 11.20. Офіційної інформації щодо часу зіткнення  – ще нема.

– За попередньою інформацією, на перехресті Карпенка-Будного автомобіль Toyota, рухалась по вулиці Будного в напрямку «Гаївського перехрестя», а Mercedes – зі сторони Петрикова в напрямку вулиці Будного, – каже начальник сектору профілактичної роботи УДАІ в області Василь Барановський. – Водій Toyota здійснював маневр повороту ліворуч, у результаті чого сталось зіткнення. Наразі проводяться слідчі дії, обставини – встановлюються. 

 

 

За інформацією Василя Барановського, у результаті аварії отримав травми пасажир Toyota. На час приїзду нашого кореспондента –  о 13. 00 на місце,  там ще працювали працівники Державтоінспекції, слідчі. Коментувати ситуацію учасник ДТП, якого застали на місці, відмовився. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #дружба, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: