Правоохоронці  розкрили вбивство громадського активіста Віталія Ващенка, – про це заявив т.в.о начальника Головного управління поліції в Тернопільській області Олександр Богомол під час прес-конференції.

 



  • Встановлено 4 осіб: 1976, 19985, 1990 та 1991 років народження, які завдали кременецькому активісту смертельні тілесні ушкодження. За те, щоб провчити Віталія зловмисники взяли у замовника 50 тисяч гривень. Усі чоловіки, які брали участь в перевихованні активіста, жителі Кривого рогу. Вони раніше судимі? з в’язниці вийшли півроку тому.

 

Тернопільські правоохоронці затримували підозрюваних на Дніпропетровщині. Нині двом зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Ще двоє (організатор та виконавець) у розшуку.

 

Правоохоронці кажуть, що вже мають інформацію про замовників, але назвати їхні імена зможуть лише після суду над вбивцями.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: