Ватажки “ДНР” і “ЛНР” розмістили свої капітали в банках України

Опубліковано:
12 Вересня, 2015 о 06:42

У той час, як на Донбасі йде антитерористична операція, лідери проросійських бандформувань “ДНР” і “ЛНР” примудрилися зберігати на рахунках українських банків близько 30 млн грн в різних валютах. 

 



Про це йдеться у звіті, опублікованому на сайті Державної служби фінансового моніторингу, передають Патріоти України. Відзначається, що в рамках заходів щодо запобігання та протидії фінансуванню терористичної діяльності (сепаратизму) Держфінмоніторинг виявив і ідентифікував рахунки терористів в різних банківських установах України. 

 

“На рахунках зазначених осіб виявлені і заблоковані кошти на загальну суму в еквіваленті 28, 54 млн грн, а саме: на рахунках семи так званих високопоставлених осіб “ДНР”- 39,2 тис грн, $ 15,2 тис і € 10, .. 6 тис, на рахунках шести високопоставлених осіб “ЛНР” – .. 2,63 млн грн і $ 1,07 млн”, – йдеться у звіті. “З метою попередження використання банківської системи України особами “ДНР” і “ЛНР”, Держфінмоніторингом доведені відповідні списки осіб до всіх банківським установам України з рекомендаціями блокування операцій зазначених осіб у разі спроби їх проведення”, – зазначили у відомстві.

 

Звернемо увагу, що прізвища лідерів терористів у звіті не були вказані. Крім цього у Держфінмоніторингу заявили про те, що за період з січня по серпень 2015 року року були виявлені і заблоковані 115 млн грн, які використовувалися для фінансування терористів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: