Василь Габор з робочим візитом відвідав село Шкроботівка

Опубліковано:
8 Жовтня, 2014 о 12:44

7 жовтня голова Шумської райдержадміністрації Василь Габор з робочим візитом відвідав село Шкроботівка.  Під час виїзду Василь Габор оглянув заклади соціальної сфери: сільський будинок культури, ФАП, а також перевірилв готовність Шкроботівського НВК І-ІІ ступенів до початку опалювального сезону. Перш за все, Василь Іванович поспілкувався з сільським головою Анатолієм Лавренюком, для виявлення проблемних питань в життєдіяльності села . Він повідомив, що проводиться ремонт клубу і попросив фінансової підтримки влади  району.

Побувавши у приміщенні дитячого садочка, голова РДА відвідав дітей, поспілкувався з робочим колективом та запевнив директора НВК, що завжди готовий допомогти і підтримати заклад. Також, виявилось, що дітям садочку не вистачає іграшок, а особливо таких, які сприятимуть їхньому розвитку. Здається дрібниця, а насправді коштів у дирекції школи немає. Працівників освіти цікавили наболілі суспільно-політичні питання, вони зневірились у теперішній ситуації у державі, зокрема у владі. Відповівши на всі поставленні запитання, Василь Іванович сказав, що тільки об’єднавши усі зусилля ми зможемо протистояти ворогу і  підтримати наших солдатів у боротьбі за нашу державу. Бо саме від вчителів залежить патріотичне виховання дітей, а в цілому –  майбутнє нашої країни. За сприяння Василя Івановича для працівників освіти  в нашому районні збереглись 20 % надбавки  до зарплати.



Василь Габор пообіцяв виділити спонсорську допомогу на ремонт клубу, а також надав матеріальну допомогу ві себе особисто на закупівлю нових іграшок в дошкільну групу НВК. Все таки радує те, що село готове до опалювального сезону, адже жителі села подбали заздалегідь про паливо і запаслись дровами на осінньо-зимовий період.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: