В рамках «Тижня профілактики самогубств» та попередження самогубств серед засуджених у Збаразькій виправній колонії управління ДПтС України в Тернопільській області (№ 63) проведено ряд заходів.

 



З метою недопущення засудженими будь-яких суїцидальних дій та формування в них позитивного настрою було організовано перегляд тематичного фільму: «Людське життя – найбільше чудо!», прочитано лекції на дану тематику, проведено бесіди та виховні години із залученням медичних працівників, вчителів, психолога установи.

 

Під час проведених заходів психолог відділу соціально-виховної та психологічної роботи Збаразької виправної колонії (№ 63) Наталія Соколик разом із засудженими  розглянула головні основи людського життя, причини що впливають на прийняття суїцидальних рішень засудженими, ознаки що свідчать про суїцидальну загрозу, позитивні кроки подолання депресії та правила розумного ставлення до життя.

 

Метою таких заходів є спонукання засуджених повірити в себе, бути уважними до проблем іншого, не боятись звертатись за допомогою та розуміти, що ніколи не пізно стати тим ким хочеться бути.

                                                                                                      

відділ СВПР

Збаразької виправної колонії (№ 63)

управління ДПтС України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: