В Тернополі жінка з чоловіком отруїли шістьох людей метанолом

Опубліковано:
7 Грудня, 2015 о 09:43

В суботу 5 грудня до обласної лікарні потрапило шістеро людей з підозрою на отруєння. Після обстеження в медзакладі, лікарі підтвердили попередній діагноз — отруєння метанолом. Працівники медзакладу негайно повідомили Тернопільський відділ полінції.

 



По гарячих слідах вдалося встановити, що потерпілі купили і вживали горілку придбану не в магазині, а з рук. Також встановили особи продавців сурогату. Ними виявилося подружжя з Тернополя, яке в себе вдома організувало гуральню і продавало суміш охочим задурманити голову. В такий спосіб сім’я заробляла собі на прожиття, продаючи небезпечну суміш по 30 гривень за пляшку.

 

Суд надав дозвіл на обшук в помешканці і правоохоронці знайшли докази причетності сімейства до виготовлення сурогату. Вилучили спирт, вже готову на продаж спиртову суміш, тару та інше приладдя. Усі речові докази відправили на експертизу. Підозрювані у скоєному зізналися.

 

Зараз правоохоронці встановлюють канали, звідки до чоловіка і жінки поступав спирт. Слідство триває. 

 

Правоохоронці внесли відомості про подію до ЄРДР згідно частини 3 статті 204 ККУ – незаконне виготовлення товарів з недоброякісної сировини (матеріалів), що становлять загрозу для життя і здоров’я людей, а так само незаконний збут таких товарів, що призвело до отруєння людей чи інших тяжких наслідків.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: