В Тернополі водій авто побив чужу дитину

Опубліковано:
19 Червня, 2016 о 12:54

У Тернополі на вулиці Лучаківського 12-річний хлопчик раптово вибіг на проїжджу частину і через це ледь не зіткнулися дві автівки. Водій однієї з них вирішив виховати чужу дитини і побив. Про це повідомляє прес-служба поліції в Тернопільській області. 

 



Бити дитину та ще й чужу – незаконно. Але свою поведінку житель Підгороднього Тернопільського району пояснив тим, що був у стані сильного душевного хвилювання, адже ледь не став учасником аварії. А все через підлітка, що раптово вибіг на дорогу.

 

Як повідомляє Доба, до працівників поліції зателефонував очевидець інциденту і повідомив про те, що невідомий чоловік, який керував автомобілем «Мерседес» жовтого кольору побив підлітка  та втік з місця події.

 

Чоловік не заперечував, що дійсно надавав запотиличників якомусь хлопчині через котрого ледь не допустив зіткнення з іншим авто.

 

 Поліцейські запропонували матері неповнолітнього звернутися до лікарів,  проте жінка відмовилася від надання медичної допомоги синові.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: