В Тернополі відбувся економічний круглий стіл за участю міжнародних експертів

Опубліковано:
22 Березня, 2016 о 11:53

Як збільшити рівень доходів місцевого бюджету – радились під час круглого столу у Тернопільському Центрі Євростудій. Відбувся захід за участю представників місцевої влади, бізнесу, громадських організацій, а також Президента Асоціації платників податків України Грігола Катамадзе.

 



Грігол Катамадзе розповів, що бачить позитивні зрушення в економіці Тернопільщини. Попри Законодавчі труднощі, знаходяться іноземні бізнесмени, які готові інвестувати в галузь. Голова Асоціації платників податків вважає: економіка України повинна бути більш ліберальною до малого і середнього бізнесу. Як приклад наводить досвід економічних реформ у Грузії, де держбюджет у розмірі 500 мільйонів доларів за кілька років зріс до мільярдів.

 

В області невирішених економічних проблем ще багато. Проте є і позитивні зрушення. Зокрема, на Тернопільщині у стадії реалізації понад 50 інвестиційних проектів. У планах створити близько дві з половиною тисячі робочих місць, – розповів голова облдержадміністрації Степан Барна.

 

Грігол Катамадзе нагородив представників влади подяками від Асоціації платників податків. А на представників бізнесу незабаром чекає ще один захід – Міжнародний інвестиційний форум, який відбудеться у Тернополі 19-20 травня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: