В Тернополі розшукують "відому" журналістку

Опубліковано:
28 Березня, 2015 о 14:41

 

Організатори проекту “100 кращих тернополян” розшукують “відому” тернопільську журналістку Оксану Баюн. Про це вони повідомили на сторінці проекту у “Фейсбуці”.

“Зважаючи на високу компетентність та почуття громадянського обов’язку журналіста Оксани Баюн, організаторами прийнято рішення запросити її до незалежної аудиторської групи проекту “100 кращих тернополян”, – зазначено у повідомленні.

Не без іронії, журналістці приписують “глибокий аналітичний аналіз, який організаторам вказав на певні недопрацювання й допоможе вчасно виправити помилки”.

“Професійний та об’єктивний погляд незалежного журналіста – це найбільша допомога, котрої ми очікуємо”, – повідомляють автори проекту.

Від себе додамо, що про журналістку з таким прізвищем ми вперше чуємо. Не вдалося знайти жодного її авторського матеріалу, окрім того, який нею підписаний на одному з маргінальних анонімних сайтів. Цілком можливо, що така дівчина існує, але вона може бути близькою до когось з амбітних тернополян, які не спромоглися чесним способом подолати 50 висунень, необхідних для продовження участі у проекті.

Нагадаємо, що громадський проект “100 кращих тернополян” має на меті активізувати громаду, яка з-поміж себе може обрати 100 кращих представників за одним критерієм – рівнем довіри.

 



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #100 кращих тернополян, #віктор гурняк, #народний праймеріз, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: