Цьогоріч підрозділи пожежно-рятувальної служби області поповнились кваліфікованими дипломованими спеціалістами – 13 випускників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності  після завершення навчання у відповідності до наказу та попереднього розподілу, прибули для подальшого проходження служби до Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області.

 



Молодих фахівців привітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника Управлінняпідполковник служби цивільного захисту Ігор Павук.

 

Він побажав лейтенантам, щоб знання і навички, які вони набули протягом навчання стали надійним фундаментом для їхнього подальшого професійного зростання та сприяли чесному і сумлінному виконанню ними свого службового обов’язку – бути завжди напоготові для захисту, порятунку та допомоги. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: