В Тернополі не планують проводити новорічні та різдв’яні ярмарки

Опубліковано:
28 Листопада, 2015 о 17:43

Тернополяни вже звикли, що періодично в місті проводять продуктові ярмарки, де можна придбати товари від виробника і за нижчими цінами. Принаймні, так кажуть організатори. Хоча останній ярмарок практично не відрізнявся цінами від ринку, а в окремих випадках продукти коштували дорожче.

 



Можливо саме тому, що виробники не хочуть зменшувати ціну, а продати свій товар за максимальними цінами перед святами, в Тернополі не планують проводити сільськогосподарські ярмарки перед Новим роком та Різдвом. Таку інформацію повідомив журналістам директор департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА Олег Напора.

 

Сам чиновник каже, що винні погодні умови і тернополяни не готові стояти в чергах на холоді. Але така версія, напевно, не зовсім правдоподібна. В людей немає грошей, а тому зекономити хоче кожен. І погода тут нідочого. Швидше за все, що самі продавці не хочуть втрачати заробіток. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: