В Тернополі двоє гопників своєрідно зрозуміли гасло "Схід і Захід разом!"

Опубліковано:
27 Вересня, 2016 о 16:43

Наскільки бувають різними людські помисли – наочно продемонстрували двоє українців, які зустрілись в Тернополі. Хтось віддає останню копійчину, а хтось і життя… Бо Україна має бути, і Схід і Захід – єдині.

 



Але, нажаль, не всі трактують прагнення свого народу однозначно. До прикладу, прикрий випадок стався в Тернополі, коли житель Маріуполя Донецької області приїхав на Тернопільщину у пошуках заробітків, і нетерпимість до чужих зауважень обернулася для молодого чоловіка кримінальною відповідальністю. Разом з ним на лаву підсудних сяде й 28-річний тернополянин.

 

Хлопці хильнули зайвого і житель Маріуполя та його “побратим” з Кутківець вчинили напад на тернополянина. А все через те, що останній, почувши як приїжджий «рускомовить», зробив йому зауваження. Так прокоментував ситуацію начальник відділу кримінальної поліції Тернопільщини Михайло Шмиглик.

 

Добряче відгамселивши чоловіка, “друзі” забрали в нього гроші, мобільний телефон та рюкзак з особистими речами. З краденими речами довго не носилися: телефон здали до ломбарду, а і триста гривень – пропили.

 

Невдовзі оперативники затримали грабіжників і, наразі, їм інкримінують статтю 186 ККУ.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: