В Тернопільському районі можуть не встановити результатів виборів?

Опубліковано:
30 Жовтня, 2015 о 16:53

Вже 5 добу триває підрахунок голосів та встановлення результатів виборів до Тернопільської районної ради.

Бюлетені та протоколи від ДВК прийняті, зараз працює територіальна виборча комісія для зведення цих даних та встановлення результатів виборів.



Однак, свободівці, які, як відомо, порушили закон та не були зареєстрованими для участі у виборах до районної ради, перешкоджають роботі комісії.

Зокрема, працівник районної ради Богдан Лихий, відчуваючи, що після виборів він втратить свою роботу та не стане депутатом до обласної ради, куди його висунуло ВО «Свобода», всіляко намагається вплинути та затягнути процес підрахунку голосів.

 

Комісія вже декілька разів голосувала за позбавлення його права перебувати в ТВК, однак кожного наступного разу він приносить інше посвідчення і знову заважає членам комісії.

Нагадаємо, що законом встановлено час, відповідно до якого територіальна космісія повинна встановити результати виборів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: