В Тернопільській облдержадміністрації серйозні кадрові ротації

Опубліковано:
22 Вересня, 2015 о 10:10

В департаменті охорони здоровя Тернопільської ОДА відбулися кадрові перестановки. Колишній заступник директора департаменту Віктор Овчарук став в.о. заступника голови ОДА та очолив весь гуманітарний, медичний та соціальний напрямок роботи облдержадміністрації.

Натомість його посаду обійняв вже тепер колишній директор департаменту Володимир Курило, який раніше очолював цей підрозділ, був звільнений, а згодом знову приначений попереднім головою ОДА свободівцем О.Сиротюком.



А директором департаменту охорони здоровя став заввіділенням Збаразької райлікарні Володимир Богайчук, який раніше боровся за крісло головного лікаря районної лікарні, але за результатами голосування в колективі посів 2-е місце.

Нагадаємо, що під час останніх вибоів до Парламенту Володимир Богайчук очолював Збаразький штаб пропрезидентської партії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: