На безстркову службу у поліцію запрошують кандидатів на посаду слідчих. Такі вакансії є практивно у кожному районному відділі поліції. Лише у Тернопільському їх аж 20.

 



На посаду можуть претендувати як чоловіки, так і жінки віком від 18 до 55 років. Необхідно мати вищу юридичну освіту, необхідну фізичну підготовку,  добре володіти українською мовою, а також вміння швидко приймати рішення та аналітичні здібності. Відбір кандидатів відбуватиметься у кілька етапів – перевірка фізичної підготовки, медична і спеціальна перевірка, психологічне тестування та співбесіда. Обіцяють зарплату 10 тисяч гривень та можливість кар’єрного росту.  Конкурс на всі вакансії проводиться у Тернополі. Анкети приймаються  з  07.09.16 до 06.10.16.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скорочується чисельність населення

 

Детальніше із вимогами до кандидатів на службу в поліції, необхідним пакетом документів, умовами та етапами відбору можна ознайомитися за посиланням http://www.slideshare.net/KhatD/selection-process-tp

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: