У школі духовного спрямування с. Озерної відбулося духовне дійство з нагоди 150-тиріччя від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Християнська молодь Озернянського деканату на чолі з отцем деканом Іваном Колодієм та відповідальним за працю з молоддю о. Михайлом Гуменним організували День молоді.

 



Розпочалося свято Молебнем до Пресвятої Богородиці у каплиці Пресвятої Родини, який провадили 9 священиків Озернянського деканату. Після Молебня свято продовжилось у актовому залі школи. Свято відкрив відповідальний за роботу з молоддю отець Михайло Гуменний.

 

Хор духовної пісні школи під керівництвом Христинич І. Є. продовжив святкування. Прозвучали патріотичні пісні у виконанні представників парафій сіл Осташівців, Цеброва, Ярчівців, Курівців. Пісні у виконанні молодих представників парафій деканату були пронизані нитками болю і тривогою за сьогоднішній день, за втрату синів в зоні АТО, за віру у мирне небо в Україні.

 

На завершення свята о.-декан Іван Колодій щиро подякував дирекції школи за прийняття гостей, всім священикам, молоді, які взяли участь у такому торжестві. Відтак аніматори школи Дзядик Христина, Кулик Катерина, Христинич Оксана – учениці 11 класу, Отрубець Юля, Богач Надія(с. Цебрів) організували цікаві духовні ігри у спортивному залі для всіх учасників свята.

 

Завершилось свято українською дискотекою.

 

DSCF2950DSCF2942DSCF2959DSCF2967

прес-служба архиєпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: