В останній день травня у Тернополі "вільний" фестиваль

Опубліковано:
28 Травня, 2015 о 10:18

31 травня  в Concert-Hall “Подоляни” відбудеться благодійний концерт-фестиваль “Воля-Фест 2015”.

 



Відомі на всю Україну артисти співатимуть тернополянам, аби зібрати кошти для шостого запасного батальйону ДУКу та 138 центру спецоперацій “українського спецназу”.

 

Зокрема на сцену вийдуть Арсен Мірзоян, Біла Вежа, Широкий Лан з презентацією альбому, Фіра, Дикі серцем, Механічний Апельсин, Новимний кудень. 

 

Квитки на концерт придбати можна вже зараз. Вони є у  відділі “Коніка” в ЦУМі, штабі “Правого Сектора” (бул.Шевченка 23/42 ). Також їх можна замовити за телефоном  097 186 39 59.

 

Ціна на квитки демократична – 80 грн.

 

– Цей фестиваль ми плануємо проводити щороку. Тернополянам варто підтримати його, аби у місті з’явилось патріотичне музичне середовище нового формату. Залежно від кількості вилучених коштів ми зможемо допомогти українським захисникам більшою чи меншою мірою, – коментує представниця “Правого сектору” Ірина Бревко.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: