В Надала дбають про чистоту тільки на словах?

Опубліковано:
5 Вересня, 2015 о 08:15

Ще кілька місяців тому, щодо вулиці Чорновола у Тернополі не було жодних запитань: класична привокзальна територія, загаджена торгашами з землі, створювала для приїжджих перше колоритне враження про місто та його владу.

Перед виборами Надал засуєтився і таки заставив міліцію вигнати бабців з тротуарів цієї вулиці.



Але виявилось, що від того нічого не помінялося – для приїжджих Тернопіль продовжує справляти гнітюче враження брудного та неохайного міста на прикладі цієї однієї з центральних вулиць.

І причина не лише в тому, що довгоочікувана “надалівська” бруківка так і не дочеається, поки її покладуть на вулиці Чорновола, бо там живе мало виборців. Причина в елементарних речах, які дозволяють підтримувати чистоту.

Ми нарахували по вулиці Чорновола до перехрестя з вулицею Коперніка, 18 різних магазинів, аптек та входів в уставнов – 10 по одному боці та 8 по іншому. І лише 6 смітників, які розставлені коло окремих торгових точок. Роль ще двох смітників виконують картонний ящик та декоративна клумба.

І це при тому, що в місті затверджені правила боагоустрою, які передбачають вимогу для підприємців встановлювати смітники перед своїми закладами. Але проконтролювати це не мють змоги ні управління торгівлі, що знаходится на вулиці за рогом, ні хвалена Надалом муніципальна поліція, від якої більше скандалів і витрат, ніж користі.

А гості міста, бачачи вулицю Чорновола, вже по-іншому сприймають міський “марафет” у вигляді нових лавочок, розташованих в місцях, де ними ніхто не користується…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: