В Ланівцях грабують серед білого дня

Опубліковано:
5 Березня, 2015 о 20:19

Повертаючись ввечері додому, 24-річний житель Ланівецькогорайону став жертвою грабіжника. У потерпілого відібрали мобільний телефон та 400 гривень. 

 



До працівників Ланівецького  райвідділу міліції надійшло повідомлення про пограбування від місцевої жительки.  Жінка стала очевидицею події. За її словами, на зупинці громадського транспорту у Ланівцях невідомі напали на перехожого, побили його та відбирали особисті речі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

 

Потерпілим виявився 24-річний житель одного із сіл району. Молодий чоловік розповів, що повертався додому з роботи. На зупинці очікував рейсовий автобус, коли до нього підійшли двоє незнайомих чоловіків. Один із зловмисників безпричинно накинувся на потерпілого із кулаками та відібрав у нього мобільний телефон і гроші.

 

Правоохоронці розшукали підозрюваного. Причетним до грабунку виявився 27-річний уродженець Хмельницької області. У зловмисника міліціонери вилучили відібрані у потерпілого речі.

 

З’ясувалося, що підозрюваний у Ланівцях підробляв на підприємстві. Разом з колегою теж повертався додому, коли на зупинці зустрів потерпілого. Чому вчинив протиправне, пояснити не може. Як зізнався, був напідпитку.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному інкримінують статтю 186 ККУ – грабіж.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: