П’ятеро учнів четвертого класу місцевої школи села Жолоби Кременецького району потрапили до лікарні із розладами шлунку та інтоксикаційним синдромом невідомого походження. Усі діти напередодні обідали в шкільній їдальні. Тому за однією з версій, школярі отруїлись саме там. Зараз правоохоронці перевіряють школу та встановлюють можливі причини отруєння. Про них стане відомо згодом.

 



Якщо інформація, що дітям стало зле через харчування у їдільні школи – її керівництву загрожує відповідальність згідно статті 137 ККУ – неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей. Карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот сорока годин, або позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: