В Хоросткові шахрай видурив гроші у довірливої жінки

Опубліковано:
28 Вересня, 2016 о 12:44

На Тернопільщині довірливі люди продовжують і далі втрачати свої кошти з банківських карток. Цього разу жертдвою шахрая стала жителька Хоросткова. Аферист скористався старою схемою, зателефонувавши на мобільний телефон і представившись працівником банку.

 



Жінка повірила незнайомцю, що з її рахунку намагалися зняти кошти, карту заблоковано і слід негайно змінити паролі. Жертва за вказівками пройдисвіта назвала усі захисні коди банківської картки. Результат: у 48-річної мешканки району викрадено з картки 1500 гривень. На мобільний надійшло повідомлення про перерахування коштів з рахунку.

 

Жінка повідомила про злочин поліцейським. В Секторі комунікації ГУНП Тернопільської області повідомили, що за фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження.

 

Аби не потрапити в шахрайські пастки, слід не довіряти незнайомцям конфіденційну інформацію. Вкотре нагадуємо, жоден банківський працівник не телефонує до клієнтів з запитами про захисні коди, номери банківських карток, тощо.  Будь-які фінансові операції працівники фінансових установ здійснюють у відділеннях банку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: