В Бережанах водій відлупцював неадекватного пішохода

Опубліковано:
27 Листопада, 2015 о 19:13

Випадок трапився кілька днів тому. Житель міста Бурштин, 1995 р.н. їхав автомобілем “Део-Ланос” не порушуючи правил дорожнього руху. Серединою смуги йшов 16-літній хлопець і ніяк не реагував на прохання уступити дорогу. 

 



Водій почав сигналити хлопцеві, аби той зійшов з дороги та дав можливість рухатися транспорту. Неповнолітній відмовився. Тоді чоловік вийшов з автівки. Під час розмови зі старшим школяр став висловлюватися нецензурно і водій вдарив його рукою в обличчя. Тільки після цього хлопець дав дорогу, а після інциденту звернувся до медзакладу із забійною травмою обличчя.

 

Тепер водію інкримінують умисне легке тілесне ушкодження, оскільки на нього до Бережанського відділу поліції поскаржилися батьки 16-річного школяра. Вони заявили, що невідомий побив їхнього сина.

 

Звичайно, вина водія в цьому є, але як він ще мав просити і переконувати неадекватного підлітка? Можливо для таких випадків слід передбачити законні методи впливу на причмелених школярів, в яких гормони грають і вони інколи зовсім не думають про наслідки чсвоєї поведінки.

 

Батькам слід добряче провести профілактичну роботу зі своїм неадекватним чадом, бо водії трапляються різні, та й не завжди вдається зупинити автомобіль в екстремальній ситуації 

 

Інформацію про подію внесено в ЄРДР за статтею 125 ККУ – умисне легке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: