В Бережанах правоохоронці піймали "золотого" крадія

Опубліковано:
11 Червня, 2016 о 15:53

Золоті вироби та гаманець викрав З9-річний мешканець райцентру Бережани. З заявою про крадіжки до правоохоронців звернулося двоє мешканців району.

 



Як розповів начальник Бережанського відділу поліції Вадим Міжнов, чоловік в минулому вже потрапляв в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. Безробітний бережанчанин підробляв, де тільки міг. Допомагаючи по господарству мешканцю райцентру, зайшов до будинку та викрав золоті сережки і ланцюжок з кулоном, які лежали на полиці в кімнаті.

 

Другу крадіжку здійснив вже в одному з готельних комплексів. Повар закладу необачно залишила на столі свій гаманець. Його й встиг помітити тимчасовий робітник. Швидко запхав чуже до кишені.

 

Крадене золото злодій встиг здати в ломбард, а 1250 гривень з гаманця витратив на власні потреби.

 

Продовжити коїти протиправне зловмиснику завадили правоохоронці, які розшукали злодія.

 

Відомості про подію внесено до єдиного реєстру досудового розслідування згідно статті 185 ККУ – крадіжка. Триває розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: