Спільну виставку одразу двох митців Андрія Антоновського та Володимира Білика “Надужиття” відкрили в четвер, 29 жовтня, в галереї “Бункермузу”.

Цього разу глядачів здивували не готовими роботами, а цілим перформансом – експозицію створювали просто під час відкриття.



 

 

 

— Ми хочемо показати, що мистецтво можна творити просто із підручних матеріалів: один похід до газетного кіоска – і є з чого творити, – пояснює Андрій. – Тож ми накупили газет і календар на 2016 рік – а це рік мавпи – і з цього робимо щось цікаве.

 

 

Також хлопці використовували чорну та червону фарби та клей. Газети рвали на шматки, вирізали із календаря зображення різних мавп – і робили своєрідний колаж по периметру всієї галереї.

 

В процесі так захопилися, що вийшли за межі листів фанери,  і почали розмальовувати і  стіни.

 

 

Однак власники галереї кажуть, що нічого страшного – галерея постійно в стані або передремонту або післяремонту, тож згодом знову побілити стіни після завершення витсавки проблеми не складе.

 

 

Виставка діятиме до 12 листопада, вхід вільний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: