В ЗУНУ відбудеться благодійний захід в підтримку хоробрих захисників України

Опубліковано:
16 Травня, 2024 о 19:15

У Захiдноукраїнському нацiональному унiверситетi 30 травня вiдбудеться благодiйний захiд в пiдтримку хоробрих захисникiв України.

У програмi вечора:  подкаст iз бiйцем АЗОВу – Анатолiєм Леоненком (позивний «Буйвол»), благодiйний аукцiон та ярмарок, музичний виступ українського виконавця – Романа Скорпiона.



– У час повномасштабної вiйни росiї проти України ми, як нiколи, повиннi об’єднуватися та працювати заради нашої Перемоги. Тому просимо Вас пiдтримати iнiцiативу Унiверситетської ради студентiв та студентського мiстечка класичного унiверситету Тернополя й долучитися до аукцiону, надавши лоти або продукцiю для ярмарку, пiдтримавши донатами, – зазначили в унiверситетi.

Усi зiбранi кошти будуть спрямованi на закупiвлю FPV-дронiв для 3-ої окремої штурмової бригади та 105-ої окремої бригади територiальної оборони.

– Ми переконанi, що спiльними зусиллями, ми допоможемо нашим звитяжним Героям, якi борються за Україну! Розраховуємо на Вашу пiдтримку! – додали в унiверситетi.

Якщо Ви готові нас підтримати, зателефонуйте нам:  +380 93 057 75 12 – Сергій.

Наша сила – в єдності!  Слава Україні!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #3-тя штурмова бригада, #азов, #ЗУНУ, #концерт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”
20:12, 21 Червня, 2024

Лікар-гінеколог Катерина Бригадир: “Турбота про своє здоров’я – це найкращий прояв любові до себе”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: