В Заліщиках відкрили реабілітаційні палати для воїнів АТО (ФОТО)

Опубліковано:
16 Листопада, 2014 о 19:57

Слава Богу за Все! 16 листопада 2014 року відбулося урочисте відкриття першої черги реабілітаційних палат для воінів учасників АТО на базі Військового обласного госпіталю у м.Заліщики.

 



Завдяки Світлим людям з щирим сердцем, благодійним фондам “Апостол ” та “Вірую” почав втілюватися у життя проект “Добро Людям” .В палатах був проведений ремонт, встановлені спеціальні ліжка, створено комфортні, майже домашні, затишні умови,які необхідні для процесу реабілітаціі бійців..

 

В кожній палаті встановлений сучасний компьютер з виходом в інтернет. Фонд “Вірую” надав релігійну літературу (біблії,молитовники,іконки для бійців, церковні календарі, для госпіталевої церкви було передано старовинну ікону Святого Цілителя Пантелеймона.)

 

Створені всі необхідні умови для реабілітаціі не тільки медичноі але і духовної. Віра в Бога здатна вилікувати невиліковних і воістину творить чудеса!

 

 

 

 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #благодійний фонд, #Вірую, #ворїни, #госпіталь, #Заліщики, #новини тернопільщини, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»
14:20, 26 Червня, 2024

Олег Шупляк: «Головними в житті я завжди вважав три речі: роботу, роботу і ще раз роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: