Представники книги рекордів України фіксують перебіг найтривалішого уроку англійської мови

Опубліковано:
30 Серпня, 2024 о 15:13

В Україні вперше представники книги “Національний реєстр рекордів України” фіксують перебіг найтривалішого уроку англійської мови. Розпочався урок 28 серпня, а завершиться у день знань 1 вересня, повідомила керівник «Національного реєстру рекордів України» Лана Вєтрова.

За цей час викладачі львівського ліцею дистанційного навчання «AP School», змінюючи одне одного, проведуть курс англійської від азів рівня А0 до С1. Перша доба пройшла успішно, навчання не переривалось навіть під час тривоги.



Окрім того, під час ефіру ведеться збір коштів у благодійну банку на підтримку 125-тої окремої бригади Сухопутних військ Збройних сил України, де служить працівник ліцею, який на передовій захищає Україну – мета 3 000 000 грн на РЕБи, засоби, які захищатимуть позиції бійців, техніку від ворожих дронів.

Про перебіг події розказала Софія Папірянська, менеджер ліцею зі зв’язків з громадськістю: “Наше головне гасло – вчитися, щоб перемагати, здобувати якісну сучасну освіту для зміцнення нашої обороноздатності. До нашого уроку можна приєднатись на різних платформах YouTube, TikTok, Instagram, Facebook та Twitch. Ми плануємо завершити його через 96 годин від початку і це справжній виклик для усього колективу ліцею. На мою думку, це революційний інтерактивний формат онлайн-навчання, а працюємо ми вже 5 років, тому є певний досвід. Під час уроку викладачі закладу дають поради, як легко та просто вивчати іноземну мову, а також діляться безкоштовними ресурсами для вдосконалення своїх знань англійської. 13 викладачів ліцею змінюють одне одного в кадрі, урок є абсолютно безкоштовним і будь-хто може приєднатись. У неділю у 12 годині у Львові у нашому ліцеї по вул. Городницька, 47Б, у офісі “AP Education” нам офіційно вручать сертифікат, який підтвердить встановлення рекорду “Найтриваліший он-лайн урок англійської мови”. Ідея рекорду належить керівнику засновнику ліцею Миколі Перігу. За 5 років установа зробила доступним навчання для більше ніж 2000 українців по усьому світу та з окупованих територій.  Для військових ліцей робить суттєві знижки, допомагає зборами під запити захисників”.

Он-лайн урок з англійської мови:

Інстаграм – https://www.instagram.com/ap.education/

ТікТок – https://vm.tiktok.com/ZMr3tpUDJ/

Ютуб – https://www.youtube.com/watch?v=hjoQbERwvHU

Фейсбук – https://www.facebook.com/stories/103792121751287/UzpfSVNDOjEwNjU1NDAyNDE2NTcxODE=/?view_single=1

Твіч – https://www.twitch.tv/ap_education

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #рекорд україни, #урок англійської
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: