В центрі Тернополя збудують новий бізнес-центр

Стильний проєкт від топ-забудівника "Престижбуд" вже споруджують поруч центру Тернополя.

Опубліковано:
6 Серпня, 2024

Черговий стильний проєкт від топ-забудівника “Престижбуд” вже споруджують поруч центру міста. Це 9-ти поверховий комплекс на вулиці Збаразькій 8, обіцяє стати абсолютно новим словом в бізнес нерухомості Тернополя. Тут планують спорудити просторий дворівневий паркінг для авто. Він буде доступним для мешканців та гостей комплексу.



Досі тернопільські бізнес-центри економили на такому необхідному сервісі, пропонуючи «підкидати» автомобілі на чужі парковки по сусідству або купувати паркомісце за ціною 1-кімнатної квартири.

Апарт-комплекс на Збаразькій, 8 носитиме назву «Престиж-хол». У ньому заплановано два ресторани (один з яких на даху), швидкісні ліфти, високі стелі та панорамні вікна з краєвидом та інші переваги для майбутніх резидентів. Судячи з фото будинок стане однією з окрас міста завдяки сучасній архітектурі в світових трендах та стриманих ділових барвах фасаду.

Тут буде чудове місце для зустрічей, роботи чи проживання тернополян та гостей міста. Забудовник планує цілодобову стійку консьєржа та власну службу догляду та сервісу. Вхідний зал комплексу буде витримано в сучасному дизайнерському стилі, як і коридори та кабіни ліфтів. Для зручності праці та розваг на території планується швидкісна система зв’язку та інтелектуальні рішення для доступу.

Велику увагу у «Престижбуді» надають інклюзивності та безбар’єрності. Доступ до ліфтів, паркінгу та всіх приміщень без зайвих сходинок.

На 7-9 поверхах будинку планують апарт-готель для гостей Тернополя – поєднання традиційного сервісу та преміального підходу до площі та дизайну помешкань.

До придбання доступні помешкання та офіси на кількох поверхах «Престиж-холу». Площа апартаментів та офісів всього від 29 м. кв. Можлива тривала розстрочка оплати.

Здача в експлуатацію менше ніж за два роки.

Деталі за посиланням https://prestigebud.com.ua/projects/prestige-hall або за тел 068 243 0000

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес-центр, #офісний центр, #ПрестижБуд
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: