В топовій новобудові Тернополя з’явилася нова черга

Опубліковано:
30 Квітня, 2024

Компанія “Престижбуд” майже 15 років займається девелопментом житла в Тернополі. За цей час збудовано чимало красивих новобудов, кожна з яких має щось особливе. Об’єднує квартири від “Престижбуд” одне – висока якість та значна вигода для інвесторів. 1 травня стартують продажів 4 черги у найбільшому проєкті від “Престижбуд” – ЖК Квартал Енергія. Він розташований у пішій доступності до центру на вул.Енергетична, 5. 

До придбання вже доступні квартири в 8 та 9 під’їздах. Різні планування, різні поверхи. Інвестиційні “одинички” з вікнами на південь, двокімнатні квартири різних площ та великі помешкання з видовими терасами. Ціни стартують від 850$ (залежно від форми оплати). Є тривале розтермінування на 18 місяців, а квартири в зданих в експлуатацію під’їздах можна придбати за програмою єОселя.

На відміну від інших “Престижбуд” продовжує зводити повністю цегляні, а не монолітні будинки. Ця технологія подобається тернополянам найбільше за тепло, надійність та затишок.

Розповімо ще трохи про Квартал Енергія. Його зведення розпочалося чотири роки тому і стало принципово новим для Тернополя. Адже це житловий комплекс де особливу увага до гармонійного внутрішнього простору, комфортного середовища для життя, де передбачено максимум зручностей для мешканців “не виходячи з дому”. Зараз цей задум набуває фінальних обрисів. Вже здано в експлуатацію першу та другу черги Кварталу, завершується спорудження черги №3, збудовано потужну електропідстанцію, триває благоустрій території, робота з комунікаціями.

Будівництво 4 черги “розв’язує” технічну можливість спорудження великого підземного паркінгу та внутрішньої відпочинкової території з ландшафтним дизайном, спортивними та дитмайданчиками. Всі під’їзди проєкту є наскрізними, з доступом до красивого двору без авто та виходом до зовнішньої об’їзної доріжки. При цьому потрапити на територію Кварталу Енергія можуть лише мешканці, власники комерції та запрошені ними.

Для доступу до під’їздів буде інстальовано сучасну систему Face ID, додаток в смартфоні, при цьому класичний варіант з магнітним брелоком також буде доступний.

Підземний паркінг на дві сотні місць спроєктований за сучасними безпековими нормами та слугуватиме надійним укриттям. Тут передбачено місця обладнані зарядними пристроями для електромобілів. Вони вже доступні для придбання.

Особливий акцент в будинках від “Престижбуд” до ліфтів. В ЖК Квартал Енергія вперше встановлено обладнання відомого виробника Kleemann. Ця марка добре відома в країнах ЄС, надає тривалу гарантію, пропонує надійні та сучасні технічні рішення. Ознайомитися з плануваннями можна за посиланням https://prestigebud.com.ua/projects/kvartal-energiya. Детальну інформацію можна отримати за телефоном 0682430000 в робочий час або відвідати булову за адресою вул.Енергетична, 5.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ЖК енергія, #квартири, #ПрестижБуд
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: